Dynaset

Haussa Myynti-insinööri / Tekninen myyjä

Maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja hakee joukkoonsa tuloshakuista vahvistusta

MYYNTI-INSINÖÖRI/TEKNINEN MYYJÄ (Skandinavia & Baltia)
Haluat työskennellä aktiivisesti asiakasrajapinnassa auttaen asiakasta löytämään tuottavamman tavan toimia, työkonetekniikka ja hydrauliikka ovat lähellä sydäntäsi. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja myyntihenkisen otteen työhösi. Lisäksi sinulta löytyy matkustusvalmiutta ja vahva englannintaito - muut kielet (erityisesti ruotsi) katsotaan eduksi - saatat olla etsimämme henkilö.

TARTU NYT ELÄMÄSI MAHDOLLISUUTEEN!
Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyvässä, globaalissa ja kasvuhakuisessa organisaatiossa huipputuotteiden parissa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Myynti-insinööri 0117" 22.01.2017 mennessä. Tiedustelut 17.-18.1.2017: Myyntipäälikkö Anni Karppinen 03/3488 245

DYNASET on maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja. Jo vuonna 1986 DYNAamiset pioneeri-innovaatiot loivat laajenevan hydraulilaiteSETin, jonka laitteet ovat luotettavia, kompakteja, tehokkaita ja huoltovapaita. Hydrauliikan voimalla DYNASET-laitteet tekevät sähköä, korkeapainevettä, paineilmaa ym. satoihin käyttötarkoituksiin eri aloilla; rakennus, kaivos, purku, kierrätys, huolto, asennus, ympäristö, metsä, maatalous, kuljetus, laiva, lentokenttä, vuokraus, pelastustoimi, armeija, kunnallistekniikka, prosessiteollisuus jne, ratkaisuna uuteen parempaan ja tuottavampaan konemaailmaan.

Yhteystiedot Myyntipäälikkö Anni Karppinen 03/3488 245
Työpaikan osoite Menotie 3, 33470 YLÖJÄRVI
Palkkaus sopimuksen mukaan
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 22.01.2017

Dynaset kalenteri

No events

Ajankohtaista

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.