us fi de fr es ru cn


POWERED BY HYDRAULICS

Vacancies

Dynaset is recruiting.

AVOIMET TYÖPAIKAT 2020

Maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja hakee joukkoonsa tuloshakuista vahvistusta.

TEKNINEN DOKUMENTOIJA

Innovatiivinen tekninen dokumentoija kouluttavan (teknisen) myynti- ja markkinointimateriaalin sekä muiden teknisten valmistusdokumenttien tuottamiseen tiiviissä yhteistyössä DYNASET- asiantuntijaorganisaation kanssa.

Olet aktiivinen, nuori tai kokenut tekijä. Arvostamme rohkeaa asennetta ja halua kehittää itseäsi. Hallitset konetekniikan termit, sanat ja kuvat sekä tunnet työkoneympäristöä. Englannin kielen taito välttämätöntä, muut kielet sekä animaatio-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyvässä, globaalissa ja kasvuhakuisessa organisaatiossa huipputuotteiden parissa

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”tekninen dokumentoija 0220” 15.3.2020 mennessä.

Lisätietoja: Anni Karppinen, myyntipäällikkö (03) 3488 245 / anni.karppinen(at)dynaset.com.

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

TUOTETESTAAJA (KESÄTYÖ)

Toimit suunnittelun tiimissä, jossa toimenkuvaasi kuuluvat hydrauligeneraattoreiden, -pesureiden ja -kompressoreiden testaukset ja tulosten analysointi sekä raportointi. Vaatimuksena tehtävään ovat hydrauliikan ja sähkötekniikan perustuntemus. Etsimme työhön omatoimista, positiivista ja aikaansaavaa henkilöä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”tuotetestaaja kesä20” - toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Timo Nieminen, suunnittelupäälikkö 03-3488 231.

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

SUUNNITTELU-INSINÖÖRI (KESÄTYÖ)

Toimit suunnittelun tiimissä, jossa toimenkuvaasi kuuluvat hydrauligeneraattoreiden, -pesureiden ja -kompressoreiden ja niihin kuuluvien komponenttien 3D-mallintaminen (Solid Works) ja ERP-työskentely. Vaatimuksena tehtävään ovat hydrauliikan ja mekaniikan perustuntemus. Etsimme työhön omatoimista, positiivista ja aikaansaavaa henkilöä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”suunnittelu kesä20” - toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Timo Nieminen, suunnittelupäälikkö 03-3488 231.

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

MYYNTISIHTEERI (KESÄTYÖ)

Olet aktiivinen ja kielitaitoinen asiakaspalvelija, jolla on asenne kohdallaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten käsittely, asiakaspalvelu, puhelinvaihteen hoito ym. Englannin kielen taito välttämätöntä, muut kielet katsotaan eduksi. Opintosi toivomme suuntaavan alalle esim. tradenomi ym.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”myynti kesä20” – toimi nopeasti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Anni Karppinen, myyntipäällikkö 03-3488245.

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

KOKOONPANOASENTAJA, MEKANIIKKA (KESÄTYÖ)

Haemme mekaniikan kokoonpanoasentajia tuotantoon tekemään korkeapainepesureiden ja kompressoreiden erilaisia kokoonpanoja.

Edellytykset tehtävään:
Olet teknisen alan opiskeljia ja haluat oppia lisää nykyaikaisessa Lean-ympäristössä toimimisesta.Tarjoamme mielenkiintoisen oppimisympäristön huippuosaajien ja teknologisten tuotteiden parissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”mekaniikka kesä20” – toimi nopeasti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Teemu Jamrozinski, työnjohtaja, 03-3488258

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

KOKOONPANOASENTAJA, SÄHKÖ (KESÄTYÖ)

Haemme sähkökokoonpanoasentajia tuotantoon tekemään hydrauligeneraattoreiden, -magneettigeraattoreiden ja sähkökeskusten erilaisia kokoonpanoja.

Edellytykset tehtävään:
Olet teknisen alan opiskelija ja haluat oppia lisää nykyaikaisessa Lean-ympäristössä toimimisesta. Arvostat laadukasta ja järjestelmällistä työtä. Tarjoamme mielenkiintoisen oppimisympäristön huippuosaajien ja teknologisten tuotteiden parissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”sähkö kesä20” – toimi nopeasti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Teemu Jamrozinski, työnjohtaja, 03-3488258

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

VARASTOTYÖNTEKIJÄ (KESÄTYÖ)

Haemme kesätyöntekijöitä logistisiin toimintoihin varastolle tekemään vastaanottoja, keräilyjä ja hyllytyksiä. 

Edellytykset tehtävään:
Olet teknisen tai logistiikka-alan opiskeljia ja haluat oppia lisää nykyaikaisessa Lean-ympäristössä toimimisesta. Arvostat laadukasta ja järjestelmällistä työtä. Tarjoamme mielenkiintoisen oppimisympäristön huippuosaajien ja teknologisten tuotteiden parissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen careers(at)dynaset.com otsikolla ”varasto kesä20” – toimi nopeasti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Hannu Lähde, työnjohtaja, 03-3488256

Yritysesittely: Lue yritysesittely ja katso yritysvideo

TARTU NYT ELÄMÄSI MAHDOLLISUUTEEN!
Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyvässä, globaalissa ja kasvuhakuisessa organisaatiossa huipputuotteiden parissa!